MEKKOKORTTEJA

Mekkokortit valmistuvat etupäässä kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Ystävät ja tutut siivoilevat kaappejaan ja toimittavat erilaisia ihanuuksia käyttööni. Kiitos tällä kertaa ainakin Marjatalle ja Annelle, Pusulaan sekä ja Taito Shop Helskyyn, Helsinkiin. Tunnustelen jokaista saamaani tilkkua ennen kuin siitä syntyy mitään.Joskus voi mennä kokonainen vuosi ennen kuin keksin, mitä ja miten niitä käytän.

Perusmalleina ovat kastemekot, ballerina-asut, kellohelmat, juhlapuvut, hääpuvut ja pariskunta-aihe sekä miesten pikkutakki. Sarjaa tehty jo vuodesta 2012!

Mallien jatkuvan vaihtuvuuden vuoksi en ylläpidä nettikauppaa. Netin kautta ostaminen onnistuu ottamalla minuun yhteyttä. Niin halutessasi olet myös tervetullut työhuoneelleni, talvisin Hämeenlinnaan ja kesäisin Pälkäneen mökilleni.

HILLITTYÄ GLAMOURIA, MATERIAALEJA JA MIELIKUVIA KIERRÄTTÄEN.

Tuo lause tulee ohjaamaan vuoden 2019 tekemisiäni. Kävin viime vuonna Kansallismuseon Barbie- näyttellyssä ja Tampereella, Marylyn Monroe- näyttelyssä. Molemmissa oli esillä maailman kuulujen muotigurujen suunnittelemia asuja, joita oli toteutettu niin Barbielle kuin Marilynillekin. Sain vahvistusta omiin näkemyksiini ja yritän niitä toteuttaa mekkokortteihin. Sopivia tilkkuja ja kierrätys-materiaaleja löytynee.