MEKKOKORTTEJA

HILLITTYÄ GLAMOURIA, MATERIAALEJA JA MIELIKUVIA KIERRÄTTÄEN

Kellohelmat - juhlapuvut - hääpari ja pariskunta - kastemekot - lasten asut - ballerinat kukkaiskeijut - miehen pikkutakki jne.

Teen mekkokortit etupäässä kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Ystävät ja tutut siivoilevat kaappejaan ja toimittavat erilaisia ihanuuksia käyttööni. Kiitos tällä kertaa Tarjalle, Joensuuhun. Annelle ja Marjatalle, Pusulaan sekä Lealle, Toijalaan. Nyt on tilkuissa värejä ja kuvioita. Kevään,uusien korttien teko on jo hyvässä vaihdissa ja valmistunee ajallaan, ennen juhlakauden alkua. Hulmuavia helmoja, kukkakuoseja, kimalletta ja glamouria juhlaan kuin juhlaan.

Mekkokorttien idea tuli uniini, vuonna 2012 ja siitä lähtien olen niitä tehnyt vuosittain hieman muunnelllen ja uusia aiheita tehden. " Toisen roska voi olla toisen aarre."

Materiaalien ja mallien jatkuvan vaihtuvuuden vuoksi en ylläpidä nettikauppaa. Netin kautta ostaminen onnistuu ottamalla minuun yhteyttä. Niin halutessasi olet tervetullut työhuoneelleni Hämeenlinnaan. Huolehdin myös jälleenmyyjien valikoimien vaihtumisesta sesongeittain.

päivitetty 06.01.2020/aw