MEKKOKORTTEJA

Mekkokortit valmistuvat etupäässä kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Ystävät ja tutut siivoilevat kaappejaan ja toimittavat erilaisia ihanuuksia käyttööni. Kiitos tällä kertaa ainakin Marjatalle ja Annelle, Pusulaan sekä ja Taito Shop Helskyyn, Helsinkiin. Tunnustelen jokaista saamaani tilkkua ennen kuin siitä syntyy mitään.Joskus voi mennä kokonainen vuosi ennen kuin keksin, mitä ja miten niitä käytän.

Perusmalleina ovat kastemekot, ballerina-asut, kellohelmat, juhlapuvut, hääpuvut ja pariskunta-aihe sekä miesten pikkutakki. Sarjaa tehty jo vuodesta 2012!

Mallien jatkuvan vaihtuvuuden vuoksi en ylläpidä nettikauppaa. Netin kautta ostaminen onnistuu ottamalla minuun yhteyttä. Niin halutessasi olet myös tervetullut työhuoneelleni, talvisin Hämeenlinnaan ja kesäisin Pälkäneen mökilleni.

Mekkojen helmat heiluvat ja värit hehkuvat juhlamekoissa.

Ensi vuodeksi tulossa jälleen kerran uudenlaisia kokonaisuuksia kaikille teille jotka teette mekkokorttiostoksia ja ehkä keräättekin niitä. Kansallismuseon Barbie- näyttely ja Vapriikin,Marilyn Monroe- näyttely vahvistavat näkemyksiäni ja rohkaisevat tekemään tätä.