HANKI AJOISSA ONNITTELUKORTIT VALMISTUJAISIIN!

VOIT TILATA KORTIT SUORAAN MINULTA.
Hinnat 7,50-9,50 kpl, sis.kotimaan postimaksun.

Pienkuvakkeet löydät päävalikosta, näyttelyt ja lehtiartikkelit sivulta. Ole yhteydessä ja lähettämiini kuvien avulla sitten pääset valitsemaan omasi.

Kortti kastetilaisuuteen, rippijuhlaaan, ylioppilaalle, nimi-ja syntymäpäivään, häihin jne.

Kortti ilahduttaa aina!

*****

Missäköhän nähtäis? Kun kesä- ja heinäkuun tapahtumat on peruutettu.
Korttivalikoima on nyt mökilläni, Laitikkalassa. Sovittaessa voit poiketa tänne verantaostoksille ja kurkistamaan kulmakamariin. Kamarissa poistomyynnistä
painettuja kortteja,taideprinttejä, korttipohjia, kehyksiä, koristenukkeja, joulukorttimyyntiä korttien kuvausmaisemissa, vähän kirppistä jne. Valmista juhannuksen jälkeen.

Ehdotuksiani kesäretkillesi!

No tänne Laitikkalaan, tietysti. Katajan Liha, Suttisen Tilamyymälä, Rönnvik ja sitten vaikka tapaaminen mökilläni. Riittääkö päivä?

Idyllinen Fiskarsin miljöö ja siellä Haltijatonttu-myymälä ja Lohjalla,Tuulentuvan käsityöläismyymälä. Samassa, vanhassa puutalossa on myös kahvila.

Tampereella Keskustorin kulmilla on Mahekan persoonallinen kauppa ja maistuvat korvapuustit puistopiknikille saat tilaamalla ne, Puustileipuri Heliltä, Café Puustista.

Lahden satama-alue ja kävelykohteeksi vaikka viereinen, taiteilija Lanun puisto. Sataman vanhassa puurakennuksen kahvilassa tai terassilla voi ihailla Vesijärven maisemia. Käsityöläismyymälä, Ulpukka on rakennuksen toisessa päässä. Ajelumatkakohteeksi vielä Vääksy ja Pulkkilanharju. Huikea kesäpäivä!

Hämeenlinnassa ehdottomasti kävelyretki Hämeen linnan ympäristössä ja käynti jossain alueen museossa. Wetterhoffin käsityömyymälä ja kauppatori ja torikahvit! Ja Aulangon puistoajelu.

*****

Päivitetty 23.5.2020