MEKKOKORTIT

Mekkokorttisarjan kortit valmistuu etupäässä kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. Ystävät ja tutut siivoilevat kaappejaan ja toimittavat erilaisia ihanuuksia käyttööni. Kiitos tällä kertaa ainakin Marjatalle, Annelle, Eevalle, Mairelle ja Pirkolle! Hypelöin ja tunnustelen jokaista saamaani tilkkua ennen kuin siitä syntyy mitään. Pienistä palasista saan ehkä yhden mekon ja suuremmista sitten useampia. Korttivalikoimat vaihtuvat vuodenaikojen ja käytössä olevien materiaalien mukaan.

Perusmalleina ovat ballerinamekot, arki-ja juhlapuvut, hääpuvut ja pariskunta- aihe, miesten pikkutakki sekä kastemekko.

Minulta on usein kysytty, voiko kortteja ostaa nettikaupasta?Ei voi ja juuri tämän jatkuvan vaihtuvuuden vuoksi. Netin kautta ostaminen kyllä onnistuu ottamalla minuun yhteyttä ja kertomalla millaisia aiheita on etsimässä. Lähetän sitten kuvan, jonka avulla pääsemme ainakin asiassa eteen päin. Niin halutessasi olet myös tervetullut työhuoneelleni, talvisin Hämeenlinnaan ja kesäisin Pälkäneen mökilleni.

Kevään uudet korttivalikoimat lähtevät jälleenmyyjille maaliskuussa. Nyt on aika niiden suunnitteluun ja tekemiseen.