Yrityshistoriaa  vuodesta 1995

Paperimassakasvoiset nukkehahmoni perustuvat kansanperinteen mukaisiin uskomuksiin.

Tupatonttuja ja Pikkunoitia vuodesta 1995.  Molemmat hahmot  ovat nyt keräilytuotteita!   Malli on pysynyt samana koko ajan.  Tupatontun seuraksi  valmistui myös Joulumuori.

Haltijatonttu, Pikkumuori, Tonttutyttö ja -poika.  Ensimmäiset pienet tontut lähtivät aikanaan tilaustyönä Itävaltaan, kurkkimaan  suuren piparkakkutalon ikkunoista. Erilaisia tonttuja on valmistunut  käsissäni yli 10000 kpl  - missähän lienee seikkailevat?

Pikkuenkeleitä ja seimihahmoja vuodesta 2004. Ensimmäiset pikkuenkelit valmistuivat tilaustyönä  Sveitsiin ja  seimihahmot Itävaltaan. Sarjan valmistus loppunut.

Siipienkeleitä  vuodesta 2004, Muottiin prässättyä paperimassaa. Aihe toteutettu 1700-luvun suomalaisten enkeliveistosten ja -kuvien innoittamana Pälkäneen Kostia-tapahtumaan.  Ensimmäiset  16 kpl muootoilin käsin ja  ne on  numeroitu.

Isoja  tonttuja (n. 50-60cm:n tonttuja.) Vuodesta 1998.
Täysin käsityönä tekemäni tontut on puettu kaikki hieman erilailla. Isot tontut ovat mainioita somisteita ja arvokkaita lahjoja. Tontuissa on kaikissa nimeni tai ainakin käyttämäni tuotemerkki. Suuri osa on myös signeerattuja.

Joulukortteja  jo vuodesta 1997 alkaen.
Osa tontuistani valmistelee joulua myös postikorttikuvissa,ks. joulukortit. Vuonna 1997   ei ollut mitään vastaavaa ja korttien saama suosio yllätti.  Nyt korttisarjassa on noin   40 erilaista aihetta.  

Tonttujen muistipeli v.2013. Hauskassa muistipelissä on 28 erilaista kuvaa (56 korttia). Tonttuja, tonttujen varusteita ja vanhoja kodin käöyttöesineitä - nostalgisina kuvina.
Säännöt su/ engl.  Erinomainen matkamuisto ulkomaillekin! 

Mökin tontut- kuvateos v.2013.Toimittamassani  kirjassa on suurelta osin valokuvaaja Markku Wiikin  luonto- ja maisemakuvia,  tonttujani  ja erilaisia esinekuvia.
Kustantaja: Prometheuskustannus Oy. Julkaistu 2013.

Mekko- ja reliefikortit. Vuosien varrella valikoima on vaihtunut ja uusia aiheita tulee säännöllisesti.  Omat mallit - suunnittelu ja toteutus. v.2012  Ballerina ja mekkokortit.  v.2013 Vihkiparin asu. v.2014 Lottapuku.

Lisäksi olen tehnyt erilaisia tuotteita vanhojen kirjojen kansista jo usean vuoden ajan.Tauluja,valokuvakehyksiä,  erilaisia erikoiskortteja jne.

Tilaustyönä näyttäviä rekvisiittanukkeja esim. Turkuun, Karvialle.

Näköisnukkeja