Yrityshistoriaa vuodesta 1995

Paperimassakasvoiset nukkehahmoni perustuvat kansanperinteen mukaisiin uskomuksiin.

Tupatonttuja ja Pikkunoitia vuodesta 1995. Molemmat hahmot ovat nyt keräilytuotteita! Malli on pysynyt samana koko ajan. Tupatontun seuraksi valmistui myös Joulumuori.

Haltijatonttu, Pikkumuori, Tonttutyttö ja -poika. Ensimmäiset pienet tontut lähtivät aikanaan tilaustyönä Itävaltaan, kurkkimaan suuren piparkakkutalon ikkunoista. Erilaisia tonttuja on valmistunut käsissäni yli 10000 kpl - missähän lienee seikkailevat?

Joulukortteja jo vuodesta 1997 alkaen.
Osa tontuistani valmistelee joulua myös postikorttikuvissa,ks. joulukortit. Vuonna 1997 ei ollut mitään vastaavaa ja korttien saama suosio yllätti. Nyt korttisarjassa on noin 40 erilaista aihetta.

Isoja tonttuja (n. 50-60cm:n tonttuja.) Vuodesta 1998.
Täysin käsityönä tekemäni tontut on puettu kaikki hieman erilailla. Isot tontut ovat mainioita somisteita ja arvokkaita lahjoja. Tontuissa on kaikissa nimeni tai ainakin käyttämäni tuotemerkki. Suuri osa on myös signeerattuja.

***********

Pikkuenkeleitä ja seimihahmoja vuodesta 2004. Ensimmäiset pikkuenkelit valmistuivat tilaustyönä Sveitsiin ja seimihahmot Itävaltaan.

Siipienkeleitä, Muottiin prässättyä paperimassaa. Aihe toteutettu 1700-luvun suomalaisten enkeliveistosten ja -kuvien innoittamana Pälkäneen Kostia-tapahtumaan.

***********

Tonttujen muistipeli v.2013. Hauskassa muistipelissä on 28 erilaista kuvaa (56 korttia). Tonttuja, tonttujen varusteita ja vanhoja kodin käöyttöesineitä - nostalgisina kuvina.
Säännöt su/ engl. Erinomainen matkamuisto ulkomaillekin!

Mökin tontut- kuvateos v.2013.Toimittamassani kirjassa on suurelta osin valokuvaaja Markku Wiikin luonto- ja maisemakuvia, tonttujani ja erilaisia esinekuvia.
Kustantaja: Prometheuskustannus Oy. Julkaistu 2013.

**********

Mekko- ja reliefikortit. Perusaiheita jo yli 15 vuotta. Vuosien varrella valikoima on vaihtunut ja uusia aiheita tulee säännöllisesti. Omat mallit. Mekkokorttien suunnittelu ja toteutus vuodesta 2012.

Lisäksi olen tehnyt erilaisia tuotteita vanhojen kirjojen kansista, eri vuosinen eri teemoilla. Osa niistä on valmistunut tauluiksi, valokuville, erilaisia erikoiskortteja esim. hääonnittelut jne.

Tilaustyönä näyttäviä rekvisiittanukkeja esim. Turkuun, Karvialle, museoihin.

Näköisnukkeja