Jälleenmyyjät

Jälleenmyyjät ja tuotevalikoimat vaihtuvat sesongeittain. Tarkistathan myymälöiden aukioloajat.

TAMPERE/MAHEKA, Aleksis Kivenk.10. Mahekan sijainti, Tampereen keskustassa on ihanteellinen. Ja myymälän tuotevalikoima varsin monipuolinen ja persoonallinen kooste suomalaisten pienyrittäjien tuotteita. Yhdestä paikasta löydät paljon mielenkiintoista. Poikkea ostoksille.

HÄMEENLINNA/ WETTERHOFF. Mekkokortit, hääpari, kastemekot ym.www.wetterhoff.fi. Hyvä korttivalikoima ympäri vuoden. Korttiaiheinen näyteikkuna ja sen myötä tulevat kevään uutuudet myös myyntiin. Poikkea tutustumaan myymälän laajaan korttivalikoimaan.

LEMPÄÄLÄ/IDEAPARK, FINNLEA. Finnlean myymälässä Lean suunnittelemia ja valmistamia vaatteita ja asusteita. Myynnissä myös mekkokorttejani, joissa olen etupäässä käyttänyt Finnlealta saamiani tilkkuja. Kannattaa poiketa! Suosi suomalaista, laadukasta ja huolella suunniteltua vaatekokoelmaa, design Lea Larsen. Hän on usein itse myymälässä palvelemassa, juuri sinua.

HELSINKI/ TAITO SHOP HELSKY, Eteläesplanadi 4. Mekko -ja hääpukukortteja hyvä valikoima. Myös kukkaiskeijukortit, lasten asut, ballerinat.

LAPPEENRANTA, Taito Shop.

MIKKELI, Kukkakauppa Neiti Neilikka.

PARIKKALA, Parikkalan taitokeskus.

LAHTI/ Sataman käsityökauppa,Ulpukka. Mekkokortteja hyvä valikoima. www.ulpukka.fi

LOHJA/ TUULENTUPA. Lohjan seudun käsityöläisyhdistyksen ylläpitämä myymälä, jossa olen myös jäsenenä. Tarjolla yli 30 kädentaitaja tuotteita. Myymälässä, mekko-ja reliefikorttejani ympärivuoden. Tunnelmallinen, vanhanajan puutalo.

Mekkokorttien pienimuotoinen myyntinäyttely huhtikuussa, 2021, Tuulentuvassa.

FISKARS/ HALTIJATONTTU. Mekkokortteja hyvä valikoima, hääpuvut ja pariskunta asu, ballerina-ja keijukortit, kastemekot, ym. Myynnissä myös tonttuaiheisia tuotteitani ympärivuoden. Ihana, tunnelmallinen, erikoistuotteiden kauppa, jossa viihdyt . www.fiskarsvillage.fi.

LAITIKKALASSA, Katajan Liha. Nyt suljettu. Avataan taas keväällä. Kesäkaudella kortteja myös Suttisen tilalla, Vinttipuodissa. Kesää ja mökkeilyä odotellessa. Pianhan sinne taas pääsee - siellä kesät jo vuodesta 1986 lähtien.

PÄLKÄNEELLÄ, SPIRRAALI, Nuijantalolla. Nuijantalon kahvila myös avoin. Tarkista molempien aukioloajat. Tutustu Nuijantalon vaihderikkaaseen historiaan

päivitetty 06.02.2021