Jälleenmyyjät

Tarkistathan myymälöiden aukioloajat.

TAMPERE/MAHEKA, Aleksis Kivenk.10.,Tampereen keskustassa. Käy myymälässä ja yllätyt.

HÄMEENLINNA/ WETTERHOFF .www.wetterhoff.fi. Hyvä valikoima korttejani ympäri vuoden. Koko Wetterhoffin talo on tutustumisen arvoinen ja toukokuun ajan korttiaihen ikkunasomistus.

LEMPÄÄLÄ/IDEAPARK, FINNLEA. FinnLean myymälässä on Lean suunnittelemia ja valmistamia vaatteita ja asusteita. Myynnissä myös mekkokorttejani, joissa olen etupäässä käyttänyt FinnLealta saamiani tilkkuja.

HELSINKI/ TAITO SHOP HELSKY, Eteläesplanadi 4. Hyvä korttivalikoima ympäri vuoden.

KOUVOLA, Onnenkukko, Varusmiehenkatu 6, vanhassa puutalossa, pieni kahvila, puoti, näyttelytila ja sisäpiha. Korttien myyntinäyttely elokuussa! Ihanaa ja toivotaan, että tämä nyt onnistuisi.

LAPPEENRANTA, Taito Shop.

MIKKELI, Kukkakauppa Neiti Neilikka. Kukallisia mekkoja - kuinkas muuten.

PARIKKALA, Parikkalan taitokeskus.

LAHTI/ Sataman käsityökauppa,Ulpukka. Mekkokortteja hyvä valikoima. www.ulpukka.fi

LOHJA/ TUULENTUPA. Lohjan seudun käsityöläisyhdistyksen ylläpitämä myymälä, jossa olen myös jäsenenä. Tarjolla yli 30 kädentaitaja tuotteita. Myymälässä, mekko-ja reliefikorttejani ympärivuoden. Tunnelmallinen, vanhanajan puutalo. Myymälä taas auki, kevät tauon jälkeen.

FISKARS/ HALTIJATONTTU. Mekkokortteja hyvä valikoima, hääpuvut ja pariskunta asu, ballerina-ja keijukortit, kastemekot, ym. Myynnissä myös tonttuaiheisia tuotteitani ympärivuoden. Ihana, tunnelmallinen, erikoistuotteiden kauppa, jossa viihdyt . www.fiskarsvillage.fi.

LAITIKKALASSA, Katajan Lihan kesäkausi on alkanut ja korttejani myös siellä.. Suttiselle pääsee kesäkuun puolella.

PÄLKÄNEELLÄ, SPIRRAALI, Nuijantalolla. Pieni valikoima korttejani, Nooran oman tuotevalikoiman lisäksi.

KANGASALA/LEPOKOTI Kesäkauden aukioloa innokkaasti suunnitellaan. Toivottavasti onnistuu.

päivitetty 6.5.2021


On ollut niin ikävä tätä kaikkea. Onneksi ollaan palaamassa tavanomaiseen tahtiin. Myymälät avautuvat ja tapahtumiakin varmaan saadaan toteutettua. Pieniä perhejuhlia voi järjestää vaikka ulkotiloissa. juhlien sankareita voi aina onnitella kortilla, jollei pääse itse juhlaan