Jälleenmyyjät

Tarkistathan myymälöiden aukioloajat.

UUSI JÄLLEENMYYJÄ SYSMÄÄN! Markkalan talo, Sysmäntie 55. Aivan Sysmän keskustassa. Kiva, kun pienen tauon jälkeen, Mekkokortteja on taas Sysmässä. Myymälästä voit ostaa myös Olavi VIrta - keräilykortteja...ja paljon, paljon kaikkea muutakin.

HÄMEENLINNA/ WETTERHOFF .www.wetterhoff.fi. Hyvä valikoima korttejani ympäri vuoden. Koko Wetterhoffin talo on tutustumisen arvoinen. Tuotteita mukana Wetterhoffin joulussa ja myyjänä Korttelijoulussa 11.-12.12.

LEMPÄÄLÄ/IDEAPARK, FINNLEA. FinnLean myymälässä on Lean suunnittelemia ja valmistamia vaatteita ja asusteita. Myynnissä myös mekkokorttejani, joissa olen etupäässä käyttänyt FinnLealta saamiani tilkkuja.

HELSINKI/ TAITO SHOP HELSKY, Eteläesplanadi 4. Hyvä korttivalikoima ympäri vuoden.

KOUVOLA, Onnenkukko, Varusmiehenkatu 6.

LAPPEENRANTA, Taito Shop..

PARIKKALA, Parikkalan taitokeskus.

LAHTI/ Sataman käsityökauppa,Ulpukka. Mekkokortteja hyvä valikoima. www.ulpukka.fi

LOHJA/ TUULENTUPA. Lohjan seudun käsityöläisyhdistyksen ylläpitämä myymälä, jossa olen myös jäsenenä. Tarjolla yli 30 kädentaitaja tuotteita. Myymälässä, mekko-ja reliefikorttejani ympärivuoden. Tunnelmallinen, vanhanajan puutalo.

FISKARS/ HALTIJATONTTU. Mekkokortteja hyvä valikoima, hääpuvut ja pariskunta asu, ballerina-ja keijukortit, kastemekot, ym. Myynnissä myös tonttuaiheisia tuotteitani ympärivuoden. Ihana, erikoistuotteiden kauppa, jossa viihdyt . www.fiskarsvillage.fi.

LAITIKKALASSA, Katajan Lihan kauppa aukeaa taas joulunajaksi. TÄNÄ VUONNA IHAN UUTTA. Suttisen tilan joulupuoti avoinna, viikonloppuisin pe-su ja vielä jouluviikolla arkenakin. Vinttipuoti täynnä kädentaitajien tuotteita. Myymälässä jouluisia makuelämyksiä, kahvila ym....

PÄLKÄNEELLÄ, SPIRRAALI, Nuijantalolla. Pieni valikoima korttejani, Nooran oman tuotevalikoiman lisäksi.

Päivitetty

20.11.2021/aw