Jälleenmyyjät kes 2020

Jälleenmyyjät ja tuotevalikoimat vaihtuvat sesongeittain. Tarkistathan myymälöiden aukioloajat.

TAMPERE/MAHEKA, Aleksis Kivenk.10. Mahekan sijainti, Tampereen keskustassa on ihanteellinen. Ja tuotevalikoima varsin monipuolinen ja persoonallinen. Poikkea.

HÄMEENLINNA/ WETTERHOFF. Mekkokortit, hääpari, kastemekot ym.www.wetterhoff.fi

LEMPÄÄLÄ/IDEAPARK, FINNLEA. Finnlean myymälässä Lean suunnittelemia ja valmistamia vaatteita ja asusteita. Myynnissä myös valikoima mekkokorttejani, joissa olen etupäässä käyttänyt Finnlealta saamiani tilkkuja.

HELSINKI/ TAITO SHOP HELSKY, Eteläesplanadi 4. Mekko -ja hääpukukortteja hyvä valikoima. Myös kukkaiskeijukortit, lasten asut, ballerinat. Myyntinäyttely elokuussa

LAPPEENRANTA, Taito Shop.

MIKKELI, Kukkakauppa Neiti Neilikka.

PARIKKALA, Parikkalan taitokeskus.

LAHTI/ Sataman käsityökauppa,Ulpukka. Mekkokortteja hyvä valikoima. www.ulpukka.fi

LOHJA/ TUULENTUPA. Lohjan seudun käsityöläisyhdistyksen ylläpitämä myymälä, jossa olen myös jäsenenä. Myymälässä, mekko-ja reliefikorttejani ympärivuoden.

FISKARS/ HALTIJATONTTU. Mekkokortteja hyvä valikoima, hääpukuja, ballerina-ja keijukortit, kastemekko, ym. Myynnissä myös tonttuaiheisia tuotteitani ympärivuoden. Ihana, tunnelmallinen, erikoistuotteiden kauppa, jossa viihdyt . www.fiskarsvillage.fi.

KANGASALA/LEPOKODIN KESÄPUOTI, avoinna 13.6. alkaen, elokuun loppuun.


Valitse kesän retkikohteeksi Laitikkala! Kylä tarjoo parastaan vuodesta toiseen. Mekkokortteja Katajan Lihassa ja Suttisella.

päivitetty 28.7.2020/aw